Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın Kapısı Kolu aşağı selim itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayıcı Panik Grup dokumasında kullanılır. Muhatara anında ihtiyaç duyulan bu aparat enikonu işlevsel ve dört dörtlük olmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve usturuplu hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Gereç: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile esrarı akçakesme ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli dünya oluşturur.

Evet yangına dayanıklı ahşap kapı ne denli müddet alevlerin ve esrarın yayılmasını engelliyor?

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini Yangın Merdiveni Kapısı inceleyerek muadili bapların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Kapısı taban amacı insanoğluın ziyan gıyaben binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dolgular ile kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, Yangın Çıkış Kapısı ivedi durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve Yangın Merdiveni Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin cihetı silsile, yangın bapları alelumum özel şümul ve kapı menteşeleri kadar özge yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen muhtevaeriye kolaylıkla girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya bir numara katlı evlerde inşaı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlanır.

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak malum ve kapının dâhilen hariçya akıllıca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında namuslu bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın Kapısı Montajı Nite Yapılır? Her binanın iye evetğu vadi ve ihtiyacı kaynak önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler aracılığıyla kuruluşlmaktadır.

Report this wiki page